Avrupa Yakasına
Aynı Gün Teslimat
İletişime GeçHindistan Cevizi Unu Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilmelidir?
Hindistan Cevizi Unu Ne Kadar Kullanılmalıdır?
Hindistan cevizi unu, gluten içermediği için yoğurma ve tüketim aşamasında buğday ununa göre daha sert bir his verebilir. Bu nedenle ürünü, buğday unlu tariflerinize yüzde 20 ila 30 oranında ilave etmeyi tercih edebilirsiniz. Sadece Hindistan cevizi unu tariflerinizde ise standart tariflerinize kıyasla, un oranını yüzde 10 kadar azaltarak su, süt, maya, kabartma tozu, yumurta veya karbonat kullanımını artırabilirsiniz. Böylece daha yumuşak bir kıvam elde edebilirsiniz.
Axess Kredi Kartları