Avrupa Yakasına
Aynı Gün Teslimat
İletişime GeçKeçiboynuzu Özü Faydaları ile Beslenmeye Nasıl Katkı Sağlar?
Keçiboynuzu meyvesi, kalsiyum minerali bakımından çok zengin bir beslenme sağlıyor. Öyle ki bu meyvenin içeriğindeki kalsiyum oranının, süte göre üç kat daha fazla olduğu biliniyor. Keçiboynuzu, kalsiyumun yanı sıra vücuda gerekli diğer değerli mineraller olan potasyum, çinko ve fosfor da içeriyor. Vitamince de vücuda oldukça güçlü bir destek sağlayan meyvede bol miktarda A, B ve E vitamini yer alıyor. Tüm bunların beraberinde keçiboynuzu, antioksidan özelliği yüksek bir besin olmasıyla da vücuda katkılarını pek çok yönden ikiye katlıyor.
Keçiboynuzu Özü Ne İşe Yarar?
Keçiboynuzu Özü Nasıl Kullanılır? Tariflere Nasıl Dahil Edilebilir?
Keçiboynuzu Özü Ne Kadar Kullanılmalıdır?
Wefood Organik Keçiboynuzu Özü, nitelikli ve tam olgunlaşmış ham maddesi sayesinde ilk tadımdan itibaren damakta yoğun bir tatlılık bırakıyor. Bu nedenle ürünü tariflerinizde porsiyon başına bir (maksimum iki) tatlı kaşığı eklemeyi tercih edebilirsiniz. Ürünü tek başına tüketecekseniz, pek çok doğal üründe olduğu gibi herhangi bir yan etki ile karşılaşmamak için günde en fazla üç ila dört tatlı kaşığı tüketebilirsiniz.
Axess Kredi Kartları